Ale

RAMAVIT RAUTA 100 MG 60 TABL

Ramavit Rauta 100 mg on vahva ja vatsaystävällinen rautavalmiste hemoglobiini- ja ferritiiniarvojen tueksi. Helposti nieltävä tabletti sisältää rautabisglysinaattia, joka on orgaaninen aminohappokelaatti. Tässä muodossa rauta on vatsaystävällinen ja heti valmis imeytymään, eikä se heikennä muiden hivenaineiden imeytymistä. Siksi tabletin voi nauttia sekä ruoan kanssa että ilman ruokaa.
Yksi tabletti sisältää 100 mg aminohappokelatoitua rautaa ja 80 mg C-vitamiinia, joka edistää raudan imeytymistä. Sopii raskauden ja imetyksen aikana. Sopii myös vegaaneille. Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa.
Pakkauskoko:
60 TABL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
SKU:
2149037
Tarjoushinta 7,90 € Normaalihinta 9,40 €
Hemoglobiini- ja ferritiiniarvojen kohentamiseen.
1 tabletti päivässä.
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää 100 mg rautaa ja 80 mg C-vitamiinia
Rautabisglysinaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, magnesiumsilikaatti, sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, trikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (rautaoksidi).
Gluteeniton, laktoositon, maidoton.
100.00mg RAUTA: RAUTABISGLYSINAATTI
80.00mg C-VITAMIINI
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Saa käyttää raskauden ja imetyksen aikana
Huoneenlämpö (+15C - +25C)